donderdag 9 april 2015

Wandelen door de seizoenen

Datum: 
 donderdag 9 april 2015
Tijdstip: 
 9:46 vertrekt de trein
Locatie: 
 Station Tiel

Wandelen door de seizoenen
In april zetten we onze wandelingen weer voort. De wintertijd hebben we dit keer laten liggen. Ook al kan het ook in de winter prachtig wandelweer zijn. Toch kies ik er voor in april weer te beginnen. Dit keer twee wandelingen in de buurt van Arnhem. Het gebied rond Nijmegen hebben we ondertussen al meerdere keren verkend. De buurt van Tiel is natuurlijk ook mooi,maar veel mensen komen daar toch al. Het is ook leuk samen iets anders te ontdekken. Samen wandelen is een leuke manier om elkaar te ontmoeten en over allerlei dingen met elkaar in gesprek te komen.
Een wandeling vlak na Pasen in de lentetijd is gepland op donderdag 9 april. We starten in Park Sonsbeek en lopen langs kasteel Zijpendaal naar het gebied rond Warnsborn en het landgoed van Mariëndaal. Een prachtig en afwisselend parklandschap dat voert langs verschillende oude landhuizen.  Hotel Warnsborn vormt een mooie pleisterplaats voor een kop koffie onderweg. Goed met de trein te bereiken. Om parkeerproblemen te voorkomen reizen we dus naar Arnhem Centraal. Tijd van vertrek 9.46 van station Tiel.
Als u mee wilt gaan met één van beide wandelingen kunt u zich opgeven bij Ds. Karin Spelt. (06-13554749 (werk), 0481-373575  (privé))
 

terug