Diaconaat in en rondom de erediensten Diaconaat in en rondom de erediensten
De diakenen hebben in de zondagse erediensten een taak:
  • collectes
  • bloemengroet
  • 'haal en breng' service
  • verzorgen avondmaal
lees meer »
 
Trefpunt ouderen

Trefpunt ouderen
Deze ontmoetingskring wordt gehouden voor de ouderen in onze gemeente. Er is ruimte voor gezellig bijpraten met oude of nieuwe bekenden. De middagen worden gevuld met allerlei activiteiten zoals diverse presentaties en spelmiddagen. Maar er zijn ook zangmiddagen, maaltijden en met Pasen en Kerst wordt een viering georganiseerd.
lees meer »
 
Haal en breng service Wadenoijen Haal en breng service Wadenoijen
Er zijn mensen binnen onze kerkelijke gemeente die niet (meer) in staat zijn zelfstandig naar de erediensten kunnen komen.
lees meer »
 
Bloemengroet

Bloemengroet
Iedere zondag staan er  bloemen in het liturgisch centrum. Na de kerkdienst gaan de bloemen naar een gemeentelid die een groet kunnen gebruiken. Kent u iemand die wel een bloemetje kan gebruiken ter bemoediging? Laat het weten!
lees meer »
 
Bedden/rolstoelen rijden in Vrijthof Bedden/rolstoelen rijden in Vrijthof
Wekelijks wordt er in het verpleeghuis Vrijthof een kerkdienst gehouden voor de bewoners/patiënten. Een aantal malen per jaar staat de Protestantse Gemeente Tiel op het rooster om te assisteren bij het halen en brengen van de bewoners/patiënten van en naar de kerkzaal.
lees meer »
 
Kerstattenties ziekenhuis en Vrijthof Kerstattenties ziekenhuis en Vrijthof
Elk jaar wordt met kerstmis in het ziekenhuis een Kerstattentie gebracht bij de mensen die de kerstdagen in het ziekenhuis moeten doorbrengen.
Op het Vrijthof worden er attenties gemaakt voor alle huiskamers.
lees meer »