maandag 4 februari 2019

Groene Kerk: besparing met LED verlichting

Datum: 
 maandag 4 februari 2019
Tijdstip: 
 19:30 uur  - 21:30 uur
Locatie: 
 Wijkcentrum Het Oosthonk , Meeslaan 2a, Tiel
Prijs: 
 gratis

Flink besparen met LED lampen
Op maandagavond 4 februari a.s om 19.30 uur is er een gratis voorlichtingsavond over hoe u kunt besparen met LED verlichting. In deze dure periode is het fijn om te weten dat u kunt bezuinigen op verlichting en dat een LED lamp helemaal niet veel hoeft te kosten. Bovendien kunt u tegenwoordig met LED ook heel eenvoudig een gezellige sfeer in huis creëren.

Tijdens de voorlichtingsavond beantwoordt ingenieur Jeroen van Agt uit Eindhoven alle vragen over LED verlichting. Om te besparen moet u namelijk wel de goede LED lampen kopen en dat is een stuk lastiger dan het kopen van een gloeilamp. Een verkeerde keus kan bovendien duur uitpakken.

Jeroen van Agt is oprichter van de onafhankelijke organisatie OliNo. Zij hebben in de afgelopen jaren duizenden energiezuinige lampen getest voor bedrijven als Philips en ze weten alles over de soort lampen die er zijn, aan welke kosten u moet denken en hoeveel u kunt besparen. Ook gaat hij uitgebreid in op het creëren van sfeer. De avond wordt georganiseerd door Fruitstad Energie in samenwerking met Het Nieuwe Wonen Rivierenland.

Locatie: Wijkcentrum Het Oosthonk , Meeslaan 2a, 4005 VR Tiel
De avond begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur.
Meer informatie fruitstadenergie.nl/nieuws
Dit is een activiteit van de werkgroep Groene Kerk
 

terug