zondag 30 november 2014

Allemaal verhalen

Datum: 
 zondag 30 november 2014
Tijdstip: 
 15:30u  - 17:00u
Locatie: 
 Caeciliakapel

De dag van de mantelzorg in 2014 staat in het teken van verhalen. Verhalen van mensen die voor een zieke partner, een ziek kind, een zieke ouder of buur zorgen. Ook in Tiel willen we aandacht geven aan die verhalen. De werkgroep Ruimte voor Anders Zijn organiseert op zondagmiddag 30 november een bijeenkomst om die verhalen voor het voetlicht te laten komen.
Een verhalenverteller vertelt voor het publiek verhalen van mantelzorgers.
We verwachten dat de verhalen herkenbaar zijn voor het publiek, dat ze laten zien dat u niet de enige bent in uw ervaring en dat er niet alleen zorg is, maar dat er ook mooie momenten te beleven zijn. We hopen dat de verhalen clichébeelden kunnen doorbreken.

Om de verhalenverteller input te geven vragen we u om verhalen of ervaringen rond de zorg van een naaste. We zoeken mooie, kostbare, ingrijpende, ontroerende, confronterende, humoristische en moeilijke verhalen. Het kunnen hele verhalen zijn maar ook een korte anekdote of ervaring. U kunt uw verhaal anoniem voor 1 november 2014 geven aan onderstaande contactpersoon of via het emailadres: mijnverhaaltiel@gmail.com. De verhalen zullen anoniem gebruikt worden.

Namens de werkgroep Ruimte voor Anders Zijn Tiel, Trijnie Nielen-Rosier
Informatie over Ruimte voor Anders Zijn, zie www.ruimtevooranderszijn.nl
 

terug