zaterdag 5 oktober 2019

Hét duurzaamheidsevent van het jaar: Groen Geloven

Datum: 
 zaterdag 5 oktober 2019
Tijdstip: 
 09:30 uur  - 16:30 uur
Locatie: 
 Zwolle, Dominicanenklooster
Prijs: 
 volgeboekt, maar er is 1 gratis kaart beschikbaar

Groen Geloven

Het duurzaamheidsevenement Groen Geloven is een initiatief van GroenGelovig en GroeneKerkenactie, en wil je nieuw perspectief bieden op de aarde als Gods Schepping.

Ontdek jouw volgende stap naar een duurzame levensstijl. Groen Geloven biedt je nieuw perspectief op de aarde als Gods Schepping. Laat je inspireren door prikkelende speeches, ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en ontvang theologisch onderwijs over ecologische gerechtigheid.

Deze dag ontdek je welke concrete stappen jij kunt zetten om thuis, in je kerk en in je omgeving het verschil te maken. Tijdens workshoprondes kun je je verdiepen in specifieke thema’s en de afsluitende netwerkborrel geeft je alle kans om mensen te ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar een levensstijl die recht doet aan mens en natuur.

Groen Geloven is een initiatief van GroenGelovig en GroeneKerkenactie, georganiseerd door: Tear, Christenunie, Kerk in Actie, de EO, A Rocha, Micha Nederland, CCA, CGMV en Laudato SI werkgroep Nederland.

PS: ik heb één toegangskaart over/beschikbaar voor wie wil. Mag gratis en kan meerijden.
Contact: Jaap Baas, M 06 - 40349630  jbaas@tele2.nl

terug