Voor 2 euro naar Agnietenhof

Voor 2 euro naar Agnietenhof
In de werkgroep Ruimte voor AndersZijn werken de Tielse kerken samen met maatschappelijke instanties. Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 maart vragen ze aandacht voor mensen met psychische kwetsbaarheid.

Vrijdag 19 maart draait de Agnietenhof in Tiel van 20.30 – 21.54 uur de film Scrapper. Koop je jouw kaartje via Ruimte voor AndersZijn? Dan betaal je twee in plaats van negen euro.

Bestel voor 15 maart je kaartje via Aad van Dijk, aadvandijk101@gmail.com of 06 48790668. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal kaartjes beschikbaar.
Over de film: De twaalfjarige Georgie (Lola Campbel) woont na het overlijden van haar moeder op haar eentje in een flat in Londen en heeft het graag niet anders. Ze liegt de maatschappelijk werkers voor dat ze samenleeft met haar oom en steelt fietsen om te overleven.
Aan haar zelfstandig leventje komt een einde wanneer een jongeman genaamd Jason (Harris Dickinson) die zichzelf voorstelt als haar vader plotseling opduikt. Langzaam maar zeker groeien de twee naar elkaar toe.
Verward? Praat erover
Het motto: Verward? Praat erover. Hiermee vraagt de werkgroep aandacht voor mensen met psychische kwetsbaarheid. Er heerst nog veel angst en onzekerheid tegenover de psychiatrie en mensen met een psychische kwetsbaarheid of verward gedrag.  Daardoor ontstaan vooroordelen. Dit zorgt voor eenzaamheid.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aad van Dijk, voorzitter werkgroep Ruimte voor AndersZijn via 06 48 79 06 68.
 
terug