Oriana Poldervaart Oriana Poldervaart
Ik ben gehuwd met Arjan (bekend van Zomermarkt en kostersdiensten in Drumpt) en we hebben twee kids: Karlien (11) en Maureen (9)
Ik ben werkzaam bij Van Noord Accountants in Tiel als cliëntadviseur, inmiddels zo’n 20 jaar in de accountancy.
 
Ik vind het erg leuk om cijfers bezig te zijn in de vorm van rekenen maar vooral ook qua organisatie, hoewel het bedrijfsleven wel anders in elkaar steekt dan kerkelijke organisatie.
 
Desgevraagd heb ik me als kerkrentmeester beschikbaar gesteld, echter gezien de verhoudingen qua aantallen was er in het college een ouderling-kerkrentmeester nodig.
Dus ben ik begonnen met de afspraak om dan ook alleen de taken van kerkrentmeester uit te voeren. Het werd echter al gauw duidelijk dat dit als penningmeester eigenlijk niet kan, tenminste zo voelt het bij mij qua verantwoordelijkheid. Sinds het vertrek van Han de Neeling ben ik ook lid van het moderamen. Als ik iets doe, wil ik het ook goed doen, ik heb een hoge mate van verantwoordelijkheid. Maar ga er dan ook vanuit dat andere mensen dat ook hebben.
 
Hobby’s: gezellig shoppen (ook zonder dingen te kopen), lezen en heerlijk kamperen in de vakanties. Verder ben ik ook nog penningmeester van de Oudercommissie op de Prins Clausschool.
terug